The Repository of VTEI
Collection: Видання інших установ
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
28053 Application of ultra-high-temperature processing of raw milk to improve cheese quality Semko T., Palamarchuk V., Sukhenko V. 2022-11-25 9
28052 The influence of the composition of bacterial starter cultures on the maturation process and the quality of hard rennet cheese Vlasenko I., Semko T., Palamarchuk V. 2022-11-25 8
28048 Innovative approaches to the development of a new sour milk product Vlasenko I., Bandura V., Semko T., Fialkovska L., Ivanishcheva O., Palamarchuk V. 2022-11-24 13
28044 Intensification of the flow process of grain drying using two-sided infrared irradiation Palamarchuk V., Gyrych S., Vasilishina O., Pahomska O. 2022-11-24 10
28043 Dynamics of sunflower seed movement in the vibrating tray of the infrared dryer and its influence on the drying process Bandura V., Yaroshenko L., Fialkovska L., Kondratyuk D., Palamarchuk V., Paladiichuk Y. 2022-11-24 8
28040 Теоретико-ігрова ймовірність: ретроспектива та сучасність Гайдучок Д.Л., Глухова Т.В., Радзіховська Л.М. 2022-11-24 7
28038 Стратегічні пріоритети розвитку регіональної економіки в умовах кризи strategic = Рriorities for the regional economy development in crisis Графська О.І., Головчук Ю.О., Гарасимчук Н.А. 2022-11-24 8
28037 Якість продукції та послуг як об’єкт управління на підприємствах ресторанного господарства Постова В.В. 2022-11-24 16
28035 Improving the efficiency of functioning and development of hotel business enterprises = Підвищення ефективності функціонування та розвитку підприємств готельного бізнесу Riabenka M., Postova V. 2022-11-24 9
28034 Кейтеринг як інноваційна послуга у ресторанному бізнесі Постова В.В., Доник О.І. 2022-11-24 4
28033 Пропозиції щодо модернізації формату «Casual Dining» в ресторанному бізнесі Постова В.В. 2022-11-24 2
28027 Модернізація санаторно-курортного господарства як чинник маркетингової політики регіонального розвитку туризму = Spa and wellness industry modernization as a factor of the marketing policy of regional tourism development Голод А.П., Головчук Ю.О., Мороз С.Р., Дудаш О.І. 2022-11-21 8
28026 Wine tourism in Ukraine: foreign experience and domestic practice Chorna N.М. 2022-11-21 8
28025 Туристичні тренди в умовах пандемії COVID-19 Чорна Н.М. 2022-11-21 7
28024 Культурна спадщина як фундамент національної ідентичності: проблеми та необхідність збереження Чорна Н.М. 2022-11-21 9
28022 Особливості предмету вивчення теорії ймовірностей Радзіховська Л.М., Літовченко Ю.М. 2022-11-21 9
28021 Практичні аспекти застосування теорії ймовірностей Радзіховська Л.М., Корнілов В.О., Куржій Р.Р. 2022-11-21 7
28020 Phraseological units with the ornithonym component: a comparative analysis Tymoshchuk N. 2022-11-21 11
27991 Сучасний стан та тенденції розвитку міжнародного ринку лізингових послуг Хачатрян В.В., Менчинська О.М. 2022-11-09 14
27990 Системний аналіз ООН як індикатора впливу на євроінтеграційні процеси в Україні Хачатрян В.В., Стратійчук В.М. 2022-11-09 18