The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Collection: Міжвузівські конференції
статистика
1
ID
TITLE
AUTHOR (s)
YEAR
RANK
31016
Комунікативний простір як фактор трансформації бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ. Обмін досвідом
Чорна Т. І.
2025-01-22
73
31015
Сервісна діяльність бібліотеки ВНЗ
Смотрицька А. О.
2025-01-22
43
31009
Внутрішні ресурси особистості як детермінанти її саморозвитку
Шуй Н.
2025-01-21
41
30957
Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві
Крижак Л. М.
2025-01-21
41
30068
Науковий вектор розвитку бібліотек ЗВО: виклики та можливості = Scientific Vector of Development of the Higher Educational Institutions Libraries: Challenges and Opportunities
Чорна Т. І.
2024-12-20
75
30067
Інформаційно-бібліотечний простір ВТЕІ ДТЕУ в реаліях сьогодення
Карпусь Л. В.
2024-12-20
62
30066
Робота бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ в умовах воєнного стану
Прутська Н. О.
2024-12-20
48
30065
Впровадження електронного документообігу як важлива складова оновлення університетських бібліотек
Гесаль І. С.
2024-12-20
59
30064
Окремі аспекти формування фонду бібліотеки вищого навчального закладу на сучасному етапі
Денисюк Г. А.
2024-12-20
66
30063
Сучасні аспекти культурно-просвітницької та виховної роботи бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ
Літвінова О. Є.
2024-12-20
48
30061
Інформаційно-бібліографічна діяльність бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ: науковий підхід
Карпусь Л. В.
2024-12-20
60
28541
Гастрономічна спадщина подільської кухні: нові можливості ресторанів формату "Local food"
Постова В. В.
2023-05-18
400
27575
Теоретичні основи формування інвестиційної привабливості туризму в Україні
Антонюк К. Г.
2022-05-02
347
26154
Вибір цукрозамінника як чинника розширення асортименту та конкурентноспроможності діабетичних кондитерських виробів
Іваніщева О. А.
2021-01-13
394
26152
Сучасні тенденції розвитку інноваційної діяльності на підприємствах туристичного бізнесу
Мазуркевич І. О.
2021-01-13
431
25977
Інновації у виробництві кондитерських виробів
Янчук І. І., Пахомська О. В.
2021-01-09
2587
25976
Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні
Пахомська О. В.
2021-01-09
1092
25639
Супертест – інструмент для розвитку творчого мислення студентів
Паламарчук Є. А., Яцковська Р. О.
2020-12-17
348
1