ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
SUMMARY |
RANK |
29515 |
Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.») |
Соколюк М. |
Крп |
У сучасних умовах та в умовах воєнного стану в Україні спостерігається тенденція значного зниження ... |
0 |
29514 |
Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Михалик В.-М. |
Крп |
Ресторанне господарство як сфера економічної діяльності динамічно розвивається та постійно змінюєтьс... |
0 |
29513 |
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Кавацюк С. |
Крп |
Ресторанний бізнес є однією з найдинамічніших галузей економіки, яка активно реагує на зміни в спожи... |
0 |
29512 |
Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран |
Бирчак І. |
Крп |
У сучасних умовах Україна стикається з значною нестабільністю та непередбачуваністю в соціально-екон... |
0 |
29511 |
Економіка готелів і ресторанів = Hotel and restaurant economics |
Рябенька М.О. |
Мв |
Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка готелів і ресторані... |
0 |
29510 |
Управління якістю в туризмі = Quality management in tourism |
Чорна Н.М. |
Здп |
Метою освітнього компоненту «Управління якістю в туризмі» є формування у здобувачів вищої освіти сис... |
0 |
29509 |
Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») |
Ксенчук С. |
Крп |
В сучасному світі підприємства, що займаються міжнародною діяльністю, стикаються з рядом складнощів ... |
0 |
29508 |
Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) |
Колеснік Р. |
Крп |
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних і методичних підходів до аналізу та розвитк... |
0 |
29507 |
Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») |
Ковальчук Ю. |
Крп |
Мете дослідження: розробка пропозицій щодо розвитку функціональної стратегії міжнародної компанії.... |
1 |
29506 |
Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) |
Білозір А. |
Крп |
Метою дослідження є розробка стратегії розвитку міжнародної компанії, яка б дозволила їй підвищити с... |
0 |
29504 |
Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів |
Antoniuk K.H. |
Тд |
В роботі розглядається значення та роль виставкової діяльності як інструменту просування та реалізац... |
26 |
29503 |
Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні |
Антонюк К.Г. |
Тд |
Подорожі для відновлення здоров’я належать до найбільш ранніх форм туризму. Археологічні дані та пис... |
25 |
29502 |
Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі |
Антонюк К.Г. |
Тд |
Важливою умовою функціонування підприємств сфери туризму є конкурентоспроможність. Запорукою стійких... |
24 |
29501 |
Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises |
Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. |
М(з |
Основою діяльності будь-якого підприємства є сукупність тих складових, що в єдності формують його ек... |
31 |
29500 |
Менеджмент в туризмі = Management in tourism |
Антонюк К.Г. |
Здп |
Метою освітнього компоненту «Менеджмент в туризмі» є формування теоретичних знань з організації, фун... |
0 |
29499 |
Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») |
Олексієнко К. |
Крп |
Готельна індустрія стає все більш конкурентною, і готелям важливо мати добре організовані інженерно-... |
0 |
29498 |
Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») |
Маленко Л. |
Крп |
Тайм-менеджмент є надзвичайно актуальною темою для підприємств ресторанного бізнесу, який характериз... |
1 |
29497 |
Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») |
Ямцун А. |
Крп |
У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес знаходиться під постійним тиском конкуренції та змін. ... |
1 |
29496 |
Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») |
Кожухар А. |
Крп |
Меню закладів ресторанного господарства відіграє важливу роль у їх успішній роботі. Воно не лише інф... |
0 |
29495 |
Організація туризму = Tourism management |
Кізюн А.Г. |
Мв |
Завданнями самостійної роботи здобувачів вищої освіти з освітнього компоненту «Організація туризму» ... |
0 |