The Repository of VTEI
2024
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE SUMMARY RANK
29619 Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Драчук Оксана Володимирівна, ресторан «Asado», м. Вінниця») Люльчак О.М. Крп У кваліфікаційній роботі розкрито концептуальні основи кадрового забезпечення. Наведено характеристи... 2
29618 Удосконалення технології прийому іноземних туристів у закладах готельного господарства (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Оптіма Хотел Менеджмент», готель «Оптіма Вінниця», м. Вінниця») Мосійчук Ю.В. Крп У кваліфікаційній роботі проаналізовано сучасний стан та проблеми прийому іноземних туристів у закла... 0
29617 Управління лояльністю споживачів послуг у сфері готельного бізнесу (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») Воронова А.О. Крп У кваліфікаційній роботі охарактеризовано поняття та види формування лояльності у споживачів готельн... 0
29616 Удосконалення організації роботи служби номерного фонду в закладах готельного господарства (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця») Сінкевич К.В. Крп У кваліфікаційній роботі розкрито сутність поняття номерного фонду у сфері гостинності. Охарактеризо... 0
29615 Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «StreetFood» (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Щебівок Валерія Василівна, кафе-магазин «Приходьте Ще», м. Вінниця») Щебівок В.В. Крп У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та історію становлення діяльності закладів ресторанного г... 0
29614 Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі Постова В.В. Тд Було проаналізовано важливість локальної кухні як сучасного тренду в ресторанному бізнесі України.... 2
29612 Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність = Research methodology and academic integrity Чорна Н.М. Мв Мстою самостійної роботи з освітнього компоненту «Методологія наукових досліджень та академічна добр... 0
29611 Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність = Research methodology and academic integrity Чорна Н.М. Рп Мета вивчення освітнього компонента «Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність» – ... 0
29610 Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі = Modern trends in the hotel and restaurant business Постова В.В. Рп Метою вивчення освітнього компоненту «Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі» є формування т... 0
29609 Українська мова за професійним спрямуванням = The ukrainian language for specific purposes Тимкова В.А. Рп Метою курсу є підвищення рівня загальномовної підготовки, мовної грамотності, комунікативної компете... 0
29599 Підвищення якості обслуговування споживачів в закладах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Підприємець Вардазарук Юрій Васильович, торговельновідпочивальний комплекс «Зорепад», с. Космач, Івано-Франківськ обл.») Сіреджук О. Крп Метою дослідження є розробка заходів щодо підвищення якості обслуговування споживачів на підприємств... 1
29598 Аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного підприємства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківськ обл.») Самокіщук М. Крп Метою кваліфікаційної роботи є аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціо... 1
29597 Гірськолижні курорти українських карпат: проблеми та перспективи розвитку (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Марущак Ганна Володимирівна, туристична агенція «Bez Turbot», смт. Вапнярка, Вінницька область) Саволюк Н. Крп Метою дослідження є визначення головних проблем та перспектив розвитку гірськолижних курортів україн... 1
29596 Проблеми та перспективи розвитку туризму в малих історичних містах України (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторнотуристичне підприємство «Свіжий вітер», м. Вінниця) Ласнов І. Крп Мета дослідження – проаналізувати існуючі умови розвитку туризму в малих історичних містах України т... 1
29595 Професія бармена в закладах ресторанного господарства та вимоги до неї (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця») Кобзар Ю. Крп Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій готельно-ресторанному комплексу «Божедар» для підв... 1
29594 Стан та перспективи розвитку соціального туризму в Україні (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бобирєв Сергій Борисович, туристична компанія «Поїхали з нами Вінниця», місто Вінниця) Заболотна Д. Крп Метою даної кваліфікаційної роботи є всебічний аналіз поточного стану соціального туризму в Україні,... 1
29593 Історико-культурна спадщина житомирської області та перспективи її використання в туризмі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Дегтяренко Сергій Сергійович, туристична агенція «Патріот», м. Житомир») Галайко М. Крп Метою дослідження є перспективи використання історико-культурної спадщини Житомирської області для р... 1
29592 Маркетингова діяльність туристичного підприємства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Тарасюк Каміла Юріївна, туристична агенція «Ляж на Пляж», м. Бердичів Житомирська обл.») Черніцька А. Крп Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методичних засад маркетингової діяльн... 1
29591 Туристично-рекреаційний потенціал вінницької області та його використання у формуванні туристичної привабливості регіону (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Степанюк Ірина Василівна, туристична агенція «Світ в кишені», м. Вінниця») Волошин М. Крп Метою даної роботи є дослідження головних складових та передумов формування туристично-рекреаційног... 1
29590 Стан та перспективи розвитку екологічного туризму в хмельницькій області (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Лопатюк Олександр Ілліч, туристична агенція «Еко-Тур», м. Хмельницький») Антошевська К. Крп Метою роботи є дослідження стану та перспективи розвитку екологічного туризму в Хмельницькій області... 2