The Repository of VTEI
2024
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE SUMMARY RANK
29515 Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.») Соколюк М. Крп У сучасних умовах та в умовах воєнного стану в Україні спостерігається тенденція значного зниження ... 0
29514 Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») Михалик В.-М. Крп Ресторанне господарство як сфера економічної діяльності динамічно розвивається та постійно змінюєтьс... 0
29513 Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») Кавацюк С. Крп Ресторанний бізнес є однією з найдинамічніших галузей економіки, яка активно реагує на зміни в спожи... 0
29512 Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран Бирчак І. Крп У сучасних умовах Україна стикається з значною нестабільністю та непередбачуваністю в соціально-екон... 0
29511 Економіка готелів і ресторанів = Hotel and restaurant economics Рябенька М.О. Мв Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка готелів і ресторані... 0
29510 Управління якістю в туризмі = Quality management in tourism Чорна Н.М. Здп Метою освітнього компоненту «Управління якістю в туризмі» є формування у здобувачів вищої освіти сис... 0
29509 Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») Ксенчук С. Крп В сучасному світі підприємства, що займаються міжнародною діяльністю, стикаються з рядом складнощів ... 0
29508 Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) Колеснік Р. Крп Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних і методичних підходів до аналізу та розвитк... 0
29507 Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») Ковальчук Ю. Крп Мете дослідження: розробка пропозицій щодо розвитку функціональної стратегії міжнародної компанії.... 1
29506 Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) Білозір А. Крп Метою дослідження є розробка стратегії розвитку міжнародної компанії, яка б дозволила їй підвищити с... 0
29504 Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів Antoniuk K.H. Тд В роботі розглядається значення та роль виставкової діяльності як інструменту просування та реалізац... 26
29503 Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні Антонюк К.Г. Тд Подорожі для відновлення здоров’я належать до найбільш ранніх форм туризму. Археологічні дані та пис... 25
29502 Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі Антонюк К.Г. Тд Важливою умовою функціонування підприємств сфери туризму є конкурентоспроможність. Запорукою стійких... 24
29501 Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. М(з Основою діяльності будь-якого підприємства є сукупність тих складових, що в єдності формують його ек... 31
29500 Менеджмент в туризмі = Management in tourism Антонюк К.Г. Здп Метою освітнього компоненту «Менеджмент в туризмі» є формування теоретичних знань з організації, фун... 0
29499 Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») Олексієнко К. Крп Готельна індустрія стає все більш конкурентною, і готелям важливо мати добре організовані інженерно-... 0
29498 Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») Маленко Л. Крп Тайм-менеджмент є надзвичайно актуальною темою для підприємств ресторанного бізнесу, який характериз... 1
29497 Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») Ямцун А. Крп У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес знаходиться під постійним тиском конкуренції та змін. ... 1
29496 Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») Кожухар А. Крп Меню закладів ресторанного господарства відіграє важливу роль у їх успішній роботі. Воно не лише інф... 0
29495 Організація туризму = Tourism management Кізюн А.Г. Мв Завданнями самостійної роботи здобувачів вищої освіти з освітнього компоненту «Організація туризму» ... 0