ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
SUMMARY |
RANK |
29619 |
Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Драчук Оксана Володимирівна, ресторан «Asado», м. Вінниця») |
Люльчак О.М. |
Крп |
У кваліфікаційній роботі розкрито концептуальні основи кадрового забезпечення. Наведено характеристи... |
2 |
29618 |
Удосконалення технології прийому іноземних туристів у закладах готельного господарства (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Оптіма Хотел Менеджмент», готель «Оптіма Вінниця», м. Вінниця») |
Мосійчук Ю.В. |
Крп |
У кваліфікаційній роботі проаналізовано сучасний стан та проблеми прийому іноземних туристів у закла... |
0 |
29617 |
Управління лояльністю споживачів послуг у сфері готельного бізнесу (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») |
Воронова А.О. |
Крп |
У кваліфікаційній роботі охарактеризовано поняття та види формування лояльності у споживачів готельн... |
0 |
29616 |
Удосконалення організації роботи служби номерного фонду в закладах готельного господарства (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця») |
Сінкевич К.В. |
Крп |
У кваліфікаційній роботі розкрито сутність поняття номерного фонду у сфері гостинності. Охарактеризо... |
0 |
29615 |
Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «StreetFood» (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Щебівок Валерія Василівна, кафе-магазин «Приходьте Ще», м. Вінниця») |
Щебівок В.В. |
Крп |
У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та історію становлення діяльності закладів ресторанного г... |
0 |
29614 |
Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі |
Постова В.В. |
Тд |
Було проаналізовано важливість локальної кухні як сучасного тренду в ресторанному бізнесі України.... |
2 |
29612 |
Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність = Research methodology and academic integrity |
Чорна Н.М. |
Мв |
Мстою самостійної роботи з освітнього компоненту «Методологія наукових досліджень та академічна добр... |
0 |
29611 |
Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність = Research methodology and academic integrity |
Чорна Н.М. |
Рп |
Мета вивчення освітнього компонента «Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність» – ... |
0 |
29610 |
Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі = Modern trends in the hotel and restaurant business |
Постова В.В. |
Рп |
Метою вивчення освітнього компоненту «Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі» є формування т... |
0 |
29609 |
Українська мова за професійним спрямуванням = The ukrainian language for specific purposes |
Тимкова В.А. |
Рп |
Метою курсу є підвищення рівня загальномовної підготовки, мовної грамотності, комунікативної компете... |
0 |
29599 |
Підвищення якості обслуговування споживачів в закладах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Підприємець Вардазарук Юрій Васильович, торговельновідпочивальний комплекс «Зорепад», с. Космач, Івано-Франківськ обл.») |
Сіреджук О. |
Крп |
Метою дослідження є розробка заходів щодо підвищення якості обслуговування споживачів на підприємств... |
1 |
29598 |
Аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного підприємства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківськ обл.») |
Самокіщук М. |
Крп |
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціо... |
1 |
29597 |
Гірськолижні курорти українських карпат: проблеми та перспективи розвитку (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Марущак Ганна Володимирівна, туристична агенція «Bez Turbot», смт. Вапнярка, Вінницька область) |
Саволюк Н. |
Крп |
Метою дослідження є визначення головних проблем та перспектив розвитку гірськолижних курортів україн... |
1 |
29596 |
Проблеми та перспективи розвитку туризму в малих історичних містах України (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторнотуристичне підприємство «Свіжий вітер», м. Вінниця) |
Ласнов І. |
Крп |
Мета дослідження – проаналізувати існуючі умови розвитку туризму в малих історичних містах України т... |
1 |
29595 |
Професія бармена в закладах ресторанного господарства та вимоги до неї (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця») |
Кобзар Ю. |
Крп |
Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій готельно-ресторанному комплексу «Божедар» для підв... |
1 |
29594 |
Стан та перспективи розвитку соціального туризму в Україні (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бобирєв Сергій Борисович, туристична компанія «Поїхали з нами Вінниця», місто Вінниця) |
Заболотна Д. |
Крп |
Метою даної кваліфікаційної роботи є всебічний аналіз поточного стану соціального туризму в Україні,... |
1 |
29593 |
Історико-культурна спадщина житомирської області та перспективи її використання в туризмі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Дегтяренко Сергій Сергійович, туристична агенція «Патріот», м. Житомир») |
Галайко М. |
Крп |
Метою дослідження є перспективи використання історико-культурної спадщини Житомирської області для р... |
1 |
29592 |
Маркетингова діяльність туристичного підприємства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Тарасюк Каміла Юріївна, туристична агенція «Ляж на Пляж», м. Бердичів Житомирська обл.») |
Черніцька А. |
Крп |
Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методичних засад маркетингової діяльн... |
1 |
29591 |
Туристично-рекреаційний потенціал вінницької області та його використання у формуванні туристичної привабливості регіону (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Степанюк Ірина Василівна, туристична агенція «Світ в кишені», м. Вінниця») |
Волошин М. |
Крп |
Метою даної роботи є дослідження головних складових та передумов формування туристично-рекреаційног... |
1 |
29590 |
Стан та перспективи розвитку екологічного туризму в хмельницькій області (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Лопатюк Олександр Ілліч, туристична агенція «Еко-Тур», м. Хмельницький») |
Антошевська К. |
Крп |
Метою роботи є дослідження стану та перспективи розвитку екологічного туризму в Хмельницькій області... |
2 |