The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Collection: 2023
статистика
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
ID
TITLE
AUTHOR (s)
YEAR
RANK
29654
Економічна теорія = Economic theory
Осіпова Л.
2024-12-05
0
29608
Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кав'ярні «Чорна кішка & білий кіт»)
Чхань Є.
2024-09-23
30
29607
Міжнародні туристичні виставки та ярмарки як інструмент просування туристичного продукту (на матеріалах Департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради)
Титко Д.
2024-09-23
31
29606
Електронний маркетинг як інструмент посилення позицій туристичного підприємства на міжнародному ринку (на матеріалах ТОВ «СТП «Свіжий вітер»)
Сеймен Р.
2024-09-23
32
29605
Вплив війни росії проти України на розвиток національного туристичного ринку (на матеріалах туристичної компанії «Trigor Tour»)
Свічкар Я.
2024-09-23
25
29604
Стратегічне планування діяльності туристичного пдприємства (на матеріалах туристичної агенції «Vibe to Fly»)
Паянок І.
2024-09-23
40
29603
Інноваційні методи стимулювання попиту у галузі туризму (на матеріалах туристичної агенції «Verona Tour»)
Пастернак С.
2024-09-23
26
29602
Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані»)
Ловцова І.
2024-09-23
30
29601
Удосконалення організації управління туристичним підприємством (на матеріалах туристичної компанії «Trigor Tour»)
Демчик В.
2024-09-23
24
29600
Управління якістю послуг туристичного підприємства: проблеми формування та розвитку (на матеріалах туристичного агентства «Love Travel»)
Борисенко Д.
2024-09-23
38
29517
Удосконалення технології виробництва крафтових макаронних виробів (на матеріалах ресторану «La Cucina»)
Грепечук Б.
2024-08-31
18
29471
Модернізація сервісу в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Смерека»)
Ліщук Ю.
2024-06-19
29
29470
Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалах кейтерингової компанії «Mama Food»)
Терешко М.
2024-06-19
13
29469
Впровадження клієнтоорієнтованої стратегії розвитку в діяльність закладів ресторанного господарства (на матеріалах ресторанного комплексу «Грааль»)
Саковська І.
2024-06-19
7
29468
Інтернет-маркетинг у діяльності закладів ресторанного господарства (на матеріалах кафе ресторану «Cherry Lake»)
Шпортун А.
2024-06-19
15
29467
Ефективність просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах (на матеріалах ресторану «Red Zeppelin»)
Третяк В.
2024-06-19
13
29466
Використання інтернет-технологій для просування ресторанних послуг (на матеріалах ресторану «Т-Bone»)
Маковицький Д.
2024-06-19
15
29455
Формування іміджу закладів ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Білий налив»)
Захаревич С.
2024-06-18
22
29453
PR-діяльність туристичного підприємства та шляхи її удосконалення (на матеріалах туристичної агенції «Verona Tour»)
Ямцун К.
2024-06-18
14
29452
Імідж туристичного підприємства та шляхи його вдосконалення (на матеріалах туристичної агенції «Море турів»)
Шарко К.
2024-06-18
15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15