The Repository of VTEI
Collection: 2023
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
28230 Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін») Швечкова О.Ю. 2023-02-16 7
28229 Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна") Рибчинська А.Є. 2023-02-16 8
28228 Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Равлюк А.І. 2023-02-16 8
28227 Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Поліщук А.О. 2023-02-16 5
28226 Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай») Подольська М.В. 2023-02-16 9
28225 Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай») Пасічнюк С.В. 2023-02-16 7
28224 Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen») Назарчук М.О. 2023-02-16 7
28223 Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Кононець В.О. 2023-02-16 11
28222 Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Козак Л.В. 2023-02-16 10
28221 Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід») Камлук С.О. 2023-02-16 7
28220 Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія») Дрозда Б.І. 2023-02-16 12
28219 Удосконалення новітніх технологій випічних десертів (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН» супермаркет «Грош») Войтович А.Г. 2023-02-16 10
28218 Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ «Віньковецький сирзавод») Грицюк З.В. 2023-02-16 10
28217 Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Батер З.Ю. 2023-02-16 12
1