The Repository of VTEI
Collection: 2023
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
29654 Економічна теорія = Economic theory Осіпова Л. 2024-12-05 0
29608 Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кав'ярні «Чорна кішка & білий кіт») Чхань Є. 2024-09-23 30
29607 Міжнародні туристичні виставки та ярмарки як інструмент просування туристичного продукту (на матеріалах Департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради) Титко Д. 2024-09-23 31
29606 Електронний маркетинг як інструмент посилення позицій туристичного підприємства на міжнародному ринку (на матеріалах ТОВ «СТП «Свіжий вітер») Сеймен Р. 2024-09-23 32
29605 Вплив війни росії проти України на розвиток національного туристичного ринку (на матеріалах туристичної компанії «Trigor Tour») Свічкар Я. 2024-09-23 25
29604 Стратегічне планування діяльності туристичного пдприємства (на матеріалах туристичної агенції «Vibe to Fly») Паянок І. 2024-09-23 40
29603 Інноваційні методи стимулювання попиту у галузі туризму (на матеріалах туристичної агенції «Verona Tour») Пастернак С. 2024-09-23 26
29602 Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані») Ловцова І. 2024-09-23 30
29601 Удосконалення організації управління туристичним підприємством (на матеріалах туристичної компанії «Trigor Tour») Демчик В. 2024-09-23 24
29600 Управління якістю послуг туристичного підприємства: проблеми формування та розвитку (на матеріалах туристичного агентства «Love Travel») Борисенко Д. 2024-09-23 38
29517 Удосконалення технології виробництва крафтових макаронних виробів (на матеріалах ресторану «La Cucina») Грепечук Б. 2024-08-31 18
29471 Модернізація сервісу в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Смерека») Ліщук Ю. 2024-06-19 29
29470 Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалах кейтерингової компанії «Mama Food») Терешко М. 2024-06-19 13
29469 Впровадження клієнтоорієнтованої стратегії розвитку в діяльність закладів ресторанного господарства (на матеріалах ресторанного комплексу «Грааль») Саковська І. 2024-06-19 7
29468 Інтернет-маркетинг у діяльності закладів ресторанного господарства (на матеріалах кафе ресторану «Cherry Lake») Шпортун А. 2024-06-19 15
29467 Ефективність просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах (на матеріалах ресторану «Red Zeppelin») Третяк В. 2024-06-19 13
29466 Використання інтернет-технологій для просування ресторанних послуг (на матеріалах ресторану «Т-Bone») Маковицький Д. 2024-06-19 15
29455 Формування іміджу закладів ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Білий налив») Захаревич С. 2024-06-18 22
29453 PR-діяльність туристичного підприємства та шляхи її удосконалення (на матеріалах туристичної агенції «Verona Tour») Ямцун К. 2024-06-18 14
29452 Імідж туристичного підприємства та шляхи його вдосконалення (на матеріалах туристичної агенції «Море турів») Шарко К. 2024-06-18 15