The Repository of VTEI
Collection: Конференції
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27558 Харчова алергія Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 61
27557 Сучасні гігієнічні вимоги до питної води Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 66
27538 Аналіз біологічних факторів ризику як напрямок функціонування НАССР Іваніщева О.А. 2022-02-15 46
27536 Порівняльний аналіз методів сушіння зернових культур Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 44
27529 Симбіоз смаку та користі чаю матча Пахомська О.В., Думанська Н. 2022-02-15 47
27527 Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент Пахомська О.В., Лобасюк О. 2022-02-15 53
27526 Безпека харчових продуктів в період пандемії covid-19 Пахомська О.В., Булейко О. 2022-02-15 59
27525 Виробництво ковбаси: історичний екскурс Пахомська О.В., Барчишен В. 2022-02-15 51
27524 Безпека харчових продуктів, як основа продовольчої безпеки України Пахомська О.В., Мащенко К. 2022-02-15 52
27523 Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів Пахомська О.В., Новіцька О. 2022-02-15 56
27522 Консервований зелений горошок-корисні властивості популярного інгредієнта Пахомська О.В., Піхунова А. 2022-02-15 61
27520 Пандемія covid-19: вплив на харчову промисловість Пахомська О.В., Якимчук К. 2022-02-15 52
27503 Тенденції ринку кондитерських виробів України Пахомська О.В. 2022-02-14 43
27407 Оцінка ризиків ймовірного банкрутства підприємства Коцеруба Н.В. 2022-01-13 68
27404 Процедури та прийоми аналізу при здійсненні аудиту майнового стану підприємства Коцеруба Н.В. 2022-01-13 66
27403 Аудит рентабельності підприємства Коцеруба Н.В. 2022-01-13 59
27402 Аудит рентабельності підприємства Коцеруба Н.В. 2022-01-13 64
27399 Бухгалтерський облік фонду оплати праці бюджетної установи Коцеруба Н.В. 2022-01-13 68
27398 Особливості аналізу персоналу підприємства Коцеруба Н.В. 2022-01-13 203
27362 Формування маркетингово-логістичної взаємодії в управлінні підприємствами Довгань Ю.В. 2022-01-10 61