The Repository of VTEI
Collection: Всеукраїнські конференції
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
29288 Стан та етапи управління соціальною відповідальністю вітчизняних підприємств Кривенька Т., Павлюк Т. 2024-05-09 3
29251 Переваги та недоліки впровадження автоматизованих систем управління в закладах ресторанного бізнесу Постова В.В. 2024-03-11 85
29221 Стратегічні орієнтири розвитку сталого туризму у повоєнний період Антонюк К.Г. 2024-02-09 53
29149 Сучасні англійські лексичні інновації як слова війни Тимощук Н.М. 2023-12-04 98
28504 Мiжнародний маркетинг та його роль у зовнiшньоекономiчнiй дiяльності Зарєзова А.В., Ковтун Е.О. 2023-03-01 573
28402 Використання онлайн платформ в освітньому процесі закладів вищої освіти Довгань Л.І. 2023-02-24 69
28289 Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграційних процесів Мартинова Л.Б. 2023-02-21 82
28114 Перекладацькі виклики епістолярію Дж. Р. Р. Толкіна: переклад власних імен Терещенко Л. 2022-12-28 87
28019 Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions Tymoshchuk N. 2022-11-21 99
27974 Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності Тимкова В.А. 2022-10-18 89
27918 Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи Штифурак В.Є. 2022-09-12 166
27768 Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж Копчикова І.В. 2022-08-10 148
27727 Хліб: історія і сучасність Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 159
27726 Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 178
27725 Використання лікарських рослин у харчовій промисловості Кухар В., Пахомська О. 2022-08-03 139
27724 Десерт королів: історія морозива Іпатова Д., Пахомська О. 2022-08-02 173
27723 Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес Заболотна Л., Пахомська О. 2022-08-02 147
27722 Готельний та ресторанний бізнес: реалії сьогодення Горенська Д., Пахомська О. 2022-08-02 138
27721 Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія Баранюк М., Пахомська О. 2022-08-02 139
27615 Динаміка розвитку сфери готельного господарства Вівсюк І.О. 2022-07-26 167