The Repository of VTEI
Collection: Всеукраїнські конференції
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
28504 Мiжнародний маркетинг та його роль у зовнiшньоекономiчнiй дiяльності Зарєзова А.В., Ковтун Е.О. 2023-03-01 219
28402 Використання онлайн платформ в освітньому процесі закладів вищої освіти Довгань Л.І. 2023-02-24 11
28289 Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграційних процесів Мартинова Л.Б. 2023-02-21 20
28114 Перекладацькі виклики епістолярію Дж.Р.Р. Толкіна: переклад власних імен Терещенко Л. 2022-12-28 19
28019 Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions Tymoshchuk N. 2022-11-21 27
27974 Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності Тимкова В.А. 2022-10-18 30
27918 Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи Штифурак В.Є. 2022-09-12 61
27768 Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж Копчикова І.В. 2022-08-10 59
27727 Хліб: історія і сучасність Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 70
27726 Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 75
27725 Використання лікарських рослин у харчовій промисловості Кухар В., Пахомська О. 2022-08-03 50
27724 Десерт королів: історія морозива Іпатова Д., Пахомська О. 2022-08-02 76
27723 Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес Заболотна Л., Пахомська О. 2022-08-02 57
27722 Готельний та ресторанний бізнес: реалії сьогодення Горенська Д., Пахомська О. 2022-08-02 52
27721 Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія Баранюк М., Пахомська О. 2022-08-02 46
27615 Динаміка розвитку сфери готельного господарства Вівсюк І.О. 2022-07-26 76
27612 Сутність електронного лікарняного, як нового елемента електронного документообігу в країні Копчикова І.В. 2022-07-26 52
27529 Симбіоз смаку та користі чаю матча Пахомська О.В., Думанська Н. 2022-02-15 106
27527 Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент Пахомська О.В., Лобасюк О. 2022-02-15 106
27526 Безпека харчових продуктів в період пандемії covid-19 Пахомська О.В., Булейко О. 2022-02-15 153