ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
28504 |
Мiжнародний маркетинг та його роль у зовнiшньоекономiчнiй дiяльності |
Зарєзова А.В., Ковтун Е.О. |
2023-03-01 |
219 |
28402 |
Використання онлайн платформ в освітньому процесі закладів вищої освіти |
Довгань Л.І. |
2023-02-24 |
11 |
28289 |
Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграційних процесів |
Мартинова Л.Б. |
2023-02-21 |
20 |
28114 |
Перекладацькі виклики епістолярію Дж.Р.Р. Толкіна: переклад власних імен |
Терещенко Л. |
2022-12-28 |
19 |
28019 |
Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions |
Tymoshchuk N. |
2022-11-21 |
27 |
27974 |
Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності |
Тимкова В.А. |
2022-10-18 |
30 |
27918 |
Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи |
Штифурак В.Є. |
2022-09-12 |
61 |
27768 |
Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж |
Копчикова І.В. |
2022-08-10 |
59 |
27727 |
Хліб: історія і сучасність |
Петращук І., Пахомська О. |
2022-08-03 |
70 |
27726 |
Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі |
Петращук І., Пахомська О. |
2022-08-03 |
75 |
27725 |
Використання лікарських рослин у харчовій промисловості |
Кухар В., Пахомська О. |
2022-08-03 |
50 |
27724 |
Десерт королів: історія морозива |
Іпатова Д., Пахомська О. |
2022-08-02 |
76 |
27723 |
Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес |
Заболотна Л., Пахомська О. |
2022-08-02 |
57 |
27722 |
Готельний та ресторанний бізнес: реалії сьогодення |
Горенська Д., Пахомська О. |
2022-08-02 |
52 |
27721 |
Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія |
Баранюк М., Пахомська О. |
2022-08-02 |
46 |
27615 |
Динаміка розвитку сфери готельного господарства |
Вівсюк І.О. |
2022-07-26 |
76 |
27612 |
Сутність електронного лікарняного, як нового елемента електронного документообігу в країні |
Копчикова І.В. |
2022-07-26 |
52 |
27529 |
Симбіоз смаку та користі чаю матча |
Пахомська О.В., Думанська Н. |
2022-02-15 |
106 |
27527 |
Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент |
Пахомська О.В., Лобасюк О. |
2022-02-15 |
106 |
27526 |
Безпека харчових продуктів в період пандемії covid-19 |
Пахомська О.В., Булейко О. |
2022-02-15 |
153 |