ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
29539 |
Трансформація механізму залучення іноземних інвестицій як інструмент побудови відповідального бізнесу в умовах війни в Україні |
Стратійчук В.М. |
2024-08-31 |
16 |
29398 |
Міста як важливі центри культурно-пізнавального туризму |
Чорна Н.М. |
2024-06-17 |
54 |
29369 |
Формування бренду туристичної дестинації як фактор регіональної політики |
Кізюн А.Г. |
2024-06-14 |
58 |
29288 |
Стан та етапи управління соціальною відповідальністю вітчизняних підприємств |
Кривенька Т., Павлюк Т. |
2024-05-09 |
76 |
29251 |
Переваги та недоліки впровадження автоматизованих систем управління в закладах ресторанного бізнесу |
Постова В.В. |
2024-03-11 |
156 |
29221 |
Стратегічні орієнтири розвитку сталого туризму у повоєнний період |
Антонюк К.Г. |
2024-02-09 |
130 |
29149 |
Сучасні англійські лексичні інновації як слова війни |
Тимощук Н.М. |
2023-12-04 |
164 |
28504 |
Мiжнародний маркетинг та його роль у зовнiшньоекономiчнiй дiяльності |
Зарєзова А.В., Ковтун Е.О. |
2023-03-01 |
707 |
28402 |
Використання онлайн платформ в освітньому процесі закладів вищої освіти |
Довгань Л.І. |
2023-02-24 |
125 |
28289 |
Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграційних процесів |
Мартинова Л.Б. |
2023-02-21 |
148 |
28114 |
Перекладацькі виклики епістолярію Дж. Р. Р. Толкіна: переклад власних імен |
Терещенко Л. |
2022-12-28 |
161 |
28019 |
Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions |
Tymoshchuk N. |
2022-11-21 |
169 |
27974 |
Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності |
Тимкова В.А. |
2022-10-18 |
146 |
27918 |
Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи |
Штифурак В.Є. |
2022-09-12 |
249 |
27768 |
Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж |
Копчикова І.В. |
2022-08-10 |
212 |
27727 |
Хліб: історія і сучасність |
Петращук І., Пахомська О. |
2022-08-03 |
225 |
27726 |
Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі |
Петращук І., Пахомська О. |
2022-08-03 |
245 |
27725 |
Використання лікарських рослин у харчовій промисловості |
Кухар В., Пахомська О. |
2022-08-03 |
196 |
27724 |
Десерт королів: історія морозива |
Іпатова Д., Пахомська О. |
2022-08-02 |
244 |
27723 |
Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес |
Заболотна Л., Пахомська О. |
2022-08-02 |
204 |