The Repository of VTEI
Collection: Всеукраїнські конференції
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
28504 Мiжнародний маркетинг та його роль у зовнiшньоекономiчнiй дiяльності Зарєзова А.В., Ковтун Е.О. 2023-03-01 385
28402 Використання онлайн платформ в освітньому процесі закладів вищої освіти Довгань Л.І. 2023-02-24 34
28289 Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграційних процесів Мартинова Л.Б. 2023-02-21 42
28114 Перекладацькі виклики епістолярію Дж. Р. Р. Толкіна: переклад власних імен Терещенко Л. 2022-12-28 47
28019 Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions Tymoshchuk N. 2022-11-21 56
27974 Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності Тимкова В.А. 2022-10-18 52
27918 Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи Штифурак В.Є. 2022-09-12 107
27768 Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж Копчикова І.В. 2022-08-10 90
27727 Хліб: історія і сучасність Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 97
27726 Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 122
27725 Використання лікарських рослин у харчовій промисловості Кухар В., Пахомська О. 2022-08-03 80
27724 Десерт королів: історія морозива Іпатова Д., Пахомська О. 2022-08-02 119
27723 Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес Заболотна Л., Пахомська О. 2022-08-02 90
27722 Готельний та ресторанний бізнес: реалії сьогодення Горенська Д., Пахомська О. 2022-08-02 81
27721 Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія Баранюк М., Пахомська О. 2022-08-02 83
27615 Динаміка розвитку сфери готельного господарства Вівсюк І.О. 2022-07-26 117
27612 Сутність електронного лікарняного, як нового елемента електронного документообігу в країні Копчикова І.В. 2022-07-26 85
27529 Симбіоз смаку та користі чаю матча Пахомська О.В., Думанська Н. 2022-02-15 144
27527 Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент Пахомська О.В., Лобасюк О. 2022-02-15 135
27526 Безпека харчових продуктів в період пандемії COVID-19 Пахомська О.В., Булейко О. 2022-02-15 210