The Repository of VTEI
Collection: Публікації
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
29221 Стратегічні орієнтири розвитку сталого туризму у повоєнний період Антонюк К.Г. 2024-02-09 26
29149 Сучасні англійські лексичні інновації як слова війни Тимощук Н.М. 2023-12-04 64
28504 Мiжнародний маркетинг та його роль у зовнiшньоекономiчнiй дiяльності Зарєзова А.В., Ковтун Е.О. 2023-03-01 491
28402 Використання онлайн платформ в освітньому процесі закладів вищої освіти Довгань Л.І. 2023-02-24 51
28289 Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграційних процесів Мартинова Л.Б. 2023-02-21 57
28114 Перекладацькі виклики епістолярію Дж. Р. Р. Толкіна: переклад власних імен Терещенко Л. 2022-12-28 63
28019 Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions Tymoshchuk N. 2022-11-21 70
27974 Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності Тимкова В.А. 2022-10-18 69
27918 Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи Штифурак В.Є. 2022-09-12 131
27768 Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж Копчикова І.В. 2022-08-10 118
27727 Хліб: історія і сучасність Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 125
27726 Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 149
27725 Використання лікарських рослин у харчовій промисловості Кухар В., Пахомська О. 2022-08-03 100
27724 Десерт королів: історія морозива Іпатова Д., Пахомська О. 2022-08-02 141
27723 Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес Заболотна Л., Пахомська О. 2022-08-02 114
27722 Готельний та ресторанний бізнес: реалії сьогодення Горенська Д., Пахомська О. 2022-08-02 110
27721 Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія Баранюк М., Пахомська О. 2022-08-02 112
27615 Динаміка розвитку сфери готельного господарства Вівсюк І.О. 2022-07-26 144
27612 Сутність електронного лікарняного, як нового елемента електронного документообігу в країні Копчикова І.В. 2022-07-26 106
27529 Симбіоз смаку та користі чаю матча Пахомська О.В., Думанська Н. 2022-02-15 166