The Repository of VTEI
Collection: Публікації
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
28019 Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions Tymoshchuk N. 2022-11-21 10
27974 Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності Тимкова В.А. 2022-10-18 13
27918 Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи Штифурак В.Є. 2022-09-12 27
27768 Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж Копчикова І.В. 2022-08-10 34
27727 Хліб: історія і сучасність Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 41
27726 Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 46
27725 Використання лікарських рослин у харчовій промисловості Кухар В., Пахомська О. 2022-08-03 32
27724 Десерт королів: історія морозива Іпатова Д., Пахомська О. 2022-08-02 38
27723 Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес Заболотна Л., Пахомська О. 2022-08-02 31
27722 Готельний та ресторанний бізнес: реалії сьогодення Горенська Д., Пахомська О. 2022-08-02 37
27721 Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія Баранюк М., Пахомська О. 2022-08-02 27
27615 Динаміка розвитку сфери готельного господарства Вівсюк І.О. 2022-07-26 36
27612 Сутність електронного лікарняного, як нового елемента електронного документообігу в країні Копчикова І.В. 2022-07-26 29
27557 Сучасні гігієнічні вимоги до питної води Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 109
27529 Симбіоз смаку та користі чаю матча Пахомська О.В., Думанська Н. 2022-02-15 78
27527 Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент Пахомська О.В., Лобасюк О. 2022-02-15 83
27526 Безпека харчових продуктів в період пандемії covid-19 Пахомська О.В., Булейко О. 2022-02-15 101
27525 Виробництво ковбаси: історичний екскурс Пахомська О.В., Барчишен В. 2022-02-15 84
27524 Безпека харчових продуктів, як основа продовольчої безпеки України Пахомська О.В., Мащенко К. 2022-02-15 88
27523 Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів Пахомська О.В., Новіцька О. 2022-02-15 87