The Repository of VTEI
Collection: Публікації
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
28504 Мiжнародний маркетинг та його роль у зовнiшньоекономiчнiй дiяльності Зарєзова А.В., Ковтун Е.О. 2023-03-01 32
28402 Використання онлайн платформ в освітньому процесі закладів вищої освіти Довгань Л.І. 2023-02-24 7
28289 Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності підприємств в умовах євроінтеграційних процесів Мартинова Л.Б. 2023-02-21 7
28114 Перекладацькі виклики епістолярію Дж.Р.Р. Толкіна: переклад власних імен Терещенко Л. 2022-12-28 12
28019 Occasionalisms, neologisms, and potential words: differentiation of neology notions Tymoshchuk N. 2022-11-21 26
27974 Психологічні особливості ділового спілкування в забезпеченні управлінської діяльності Тимкова В.А. 2022-10-18 26
27918 Соціально-психологічні явища у взаємовідносинах особистості та групи Штифурак В.Є. 2022-09-12 44
27768 Удосконалення організації та методики контролю товарних втрат торговельних мереж Копчикова І.В. 2022-08-10 53
27727 Хліб: історія і сучасність Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 63
27726 Антикафе - новий напрямок у ресторанному бізнесі Петращук І., Пахомська О. 2022-08-03 58
27725 Використання лікарських рослин у харчовій промисловості Кухар В., Пахомська О. 2022-08-03 46
27724 Десерт королів: історія морозива Іпатова Д., Пахомська О. 2022-08-02 61
27723 Інтернет-технології, які змінюють ресторанний бізнес Заболотна Л., Пахомська О. 2022-08-02 49
27722 Готельний та ресторанний бізнес: реалії сьогодення Горенська Д., Пахомська О. 2022-08-02 48
27721 Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія Баранюк М., Пахомська О. 2022-08-02 41
27615 Динаміка розвитку сфери готельного господарства Вівсюк І.О. 2022-07-26 58
27612 Сутність електронного лікарняного, як нового елемента електронного документообігу в країні Копчикова І.В. 2022-07-26 44
27529 Симбіоз смаку та користі чаю матча Пахомська О.В., Думанська Н. 2022-02-15 95
27527 Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент Пахомська О.В., Лобасюк О. 2022-02-15 99
27526 Безпека харчових продуктів в період пандемії covid-19 Пахомська О.В., Булейко О. 2022-02-15 120