The Repository of VTEI
Collection: -2021
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
26842 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності пролдукції Кримінський М.А. 2021-02-26 4
26835 Розробка рецептури і технології молочних напоїв для дитячого харчування Паламарчук Оксана Анатоліївна 2021-02-25 4
26834 Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином Павлович Владислав Геннадійович 2021-02-25 5
26833 Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету Михальчук Ліна Андріївна 2021-02-25 4
26832 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції Кримінський М. А. 2021-02-25 5
26827 Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю Климчук В. М. 2021-02-25 4
26826 Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України Кайданюк Вікторія Юріївна 2021-02-25 4
26825 Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції Гаврилюк Ольга Анатоліївна 2021-02-25 4
26824 Розробка системи харчування на основі молочної дієти Вишневська Н. А. 2021-02-25 4
26823 Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини Валовина Руслана Михайлівна 2021-02-25 3
26822 Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру Буяновський В.А. 2021-02-25 3
26821 Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності Баюн Тетяна Миколаївна 2021-02-25 3
26820 Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів Акопян А.Н. 2021-02-25 3
26819 Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини Ямчук Юлія Юріївна 2021-02-25 3
26818 Розробка сучасних технологій безлактозного морозива Нагорняк Д.М. 2021-02-25 3
26817 Удосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості Лисак Наталія Іванівна 2021-02-25 3
26816 Удосконалення технології приготування креветок, розробка рекомендацій щодо поліпшення якості страв на матеріалах ресторану «Амур». Липко Дмитро Юрійович 2021-02-25 2
26815 Удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації Кудла Ірина Олександрівна 2021-02-25 3
26814 Розробка інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру Мидловець І.В. 2021-02-25 4
26813 Розробка рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини Маліновська В. П. 2021-02-25 2