The Repository of VTEI
Collection: -2021
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27084 Сучасні англійськомовні фільмоніми: перекладацький аспект: кваліфікаційна робота Шведюк О. 2021-04-12 17
27083 Евфемізми в англійськомовних медіатекстах: перекладацький аспект: кваліфікаційна робота Петришина С. 2021-04-12 11
27082 Особливості відтворення сленгізмів в українському перекладі (на матеріалі серіалу «Breaking Bad»): кваліфікаційна робота Олесенко А. 2021-04-12 17
27070 Локалізація сайтів як перекладознавча проблем: кваліфікаційна робота Гринишина Ю. 2021-04-07 14
26861 Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг Гончарук Інна Геннадіївна 2021-03-03 28
26860 Вдосконалення організації дозвілля в закладах готельно-ресторанного господарств Ващук Дарія Миколаївна 2021-03-02 24
26859 Підвищення якості обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства Марчук Тетяна Леонідівна 2021-03-02 20
26858 Перспективи розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в м. Вінниця Дибська Карина Олександрівна 2021-03-02 21
26857 Формування бренду готельного господарства Белінська Анастасія Вячеславівна 2021-03-02 27
26856 Вдосконалення управління комунікаційною діяльністю готельно-ресторанного підприємства на основі впровадження сучасних інформаційних технологій Бас Вероніка Олександрівна 2021-03-02 21
26855 Вдосконалення управління малим рестораном Бубенок Павло Борисович 2021-03-02 24
26854 Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства готельного господарства Беленок Поліна Юріївна 2021-03-02 28
26853 Інноваційні методи управління персоналом в закладах готельно–ресторанного господарства Гуменюк Інна Вікторівна 2021-03-02 31
26842 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності пролдукції Кримінський М.А. 2021-02-26 26
26835 Розробка рецептури і технології молочних напоїв для дитячого харчування Паламарчук Оксана Анатоліївна 2021-02-25 29
26834 Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином Павлович Владислав Геннадійович 2021-02-25 26
26833 Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету Михальчук Ліна Андріївна 2021-02-25 31
26832 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції Кримінський М. А. 2021-02-25 23
26827 Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю Климчук В. М. 2021-02-25 28
26826 Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України Кайданюк Вікторія Юріївна 2021-02-25 22