The Repository of VTEI
Collection: -2021
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27265 Переформотування бюджетної системи України в умовах децентралізації влади Осіпова Л.В., Погребняк О.Ю. 2021-10-06 10
27262 Маркетингові комунікації в сфері туризму. Кваліфікаційна робота: 242 "Туризм" Плескачова Є.В. 2021-10-06 8
27261 Стан та перспективи розвитку екстремального туризму в Україні. Кваліфікаційна робота: 242 "Туризм" Пархонюк Ю.Р. 2021-10-06 5
27260 Організація дитячого туризму. Кваліфікаційна робота: 242 "Туризм" Мельник М.О. 2021-10-06 9
27259 Зарубіжний досвід стимулювання розвитку туризму в Україні. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" Левчук В.В. 2021-10-06 8
27258 Діяльність туристського підприємства по розробці та просуванню турів. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" Кучер Ж.Р. 2021-10-06 4
27257 Перспективи розвитку екологічного туризму в Україні. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" Кучанська Х.Н. 2021-10-06 6
27256 Шляхи підвищення використання рекламної діяльності та її вплив на розвиток підприємств ресторанного господарства. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" Гулько Б.О. 2021-10-06 9
27255 Розробка заходів підвищення ефективності маркетингової діяльності на підприємствах готельного бізнесу. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" Горбач В.С. 2021-10-06 10
27254 Вдосконалення культури та якості обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного бізнесу. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" / Галицький М.В. 2021-10-06 5
27253 Вдосконалення якості послуг в закладах готельно-ресторанного господарства Гончаренко М.К. 2021-10-06 7
27252 Управління рекламною діяльністю підприємств ресторанного бізнесу Галицька І.В. 2021-10-06 7
27251 Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства Дмитришена А.О. 2021-10-06 12
27178 Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах ресторанного господарства Гуцол О.М. 2021-07-12 28
27177 Підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства Губрій В.О. 2021-07-12 31
27176 Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Димкова М.М. 2021-07-12 28
27175 Розробка технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою (за матеріалами «Немирівський комбінат кооперативної промисловості» Немирівської райспоживспілки) Швачко Михайла Васильовича 2021-06-25 33
27174 Розробка технології ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадський») Чайки Вікторії Сергіївни 2021-06-25 29
27173 Розробка технології десертів функціонального призначення Фаріон Д.П. 2021-06-25 28
27172 Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У») Лазарєвої Людмили Сергіївни 2021-06-25 31