ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
27509 |
Розробка і дослідження технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (за матеріалами ТОВ «Гайсинський молокозавод») |
Педоренко В. О. |
2022-02-15 |
50 |
27417 |
Проєкт хостелу на 20 номерів у м. Київ: кваліфікаційна робота |
Вознюк К. І. |
2022-01-31 |
62 |
27416 |
Проєкт гостьового будинку на 20 номерів у гірській місцевості у м. Яремче: кваліфікаційна робота |
Вітюк Р. В. |
2022-01-31 |
56 |
27415 |
Проєкт курортного готелю на 50 номерів у м. Моршин: кваліфікаційна робота |
Каргучева Д. Р. |
2022-01-31 |
54 |
27414 |
Проєкт бутік-готелю на 50 номерів у м. Львів: кваліфікаційна робота |
Федоришена Я. Ю. |
2022-01-31 |
56 |
27394 |
Маркетингове дослідження конкурентного середовища ринку (за матеріалами Приватного підприємства «Торговий дім «Едельвейс і К», м. Вінниця) |
Заболотна М.В. |
2022-01-12 |
0 |
27393 |
Маркетинговий аудит діяльності підприємства (за матеріалами Приватного підприємства «Торговий дім «Едельвейс і К», м. Вінниця) |
Калинчук Н.В. |
2022-01-12 |
0 |
27392 |
Управління маркетинговою політикою розподілу підприємства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальність «Тростянецьхліб», смт Тростянець, Тростянецький район, Вінницька область) |
Мороз С.С. |
2022-01-12 |
0 |
27391 |
Формування стратегії в системі Інтернет-маркетингу (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «БУГ АВТО», с. Вінницькі Хутори, Вінницький район, Вінницька область) |
Почапський В.Р. |
2022-01-12 |
0 |
27390 |
Оптимізація логістичної системи на підприємстві (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВОЗ СЕРВІС», м. Вінниця) |
Шишковський М.О. |
2022-01-12 |
69 |
27339 |
Проєкт готелю на 80 місць у м. Івано-Франківськ (об’єкт дослідження – проєкт готелю з приміщенням для прийому, оформлення і розміщення споживачів та виробничими приміщеннями ресторану (гарячий цех)) |
Скакодуб М. В. |
2021-12-30 |
60 |
27338 |
Проєкт готелю на 50 номерів в м. Львів (об’єкт дослідження – проєкт готелю з приміщеннями житлової групи (номер стандарт) та торговельною залою бару) |
Сидоренко І. Ю. |
2021-12-30 |
57 |
27337 |
Проєкт готелю у Славській рекреаційній зоні (об’єкт дослідження – проєкт готелю з приміщеннями житлової групи та виробничими приміщеннями ресторану (гарячий цех)) |
Пелих М. Ю. |
2021-12-30 |
58 |
27335 |
Проєкт лікувально-оздоровчого комплексу на 100 номерів у с. Лебедівка Одеської обл. (об’єкт дослідження – проєкт готелю з приміщеннями житлової групи (номер економ) та виробничими приміщеннями ресторану) |
Постова В. В. |
2021-12-30 |
64 |
27265 |
Переформотування бюджетної системи України в умовах децентралізації влади |
Осіпова Л.В., Погребняк О.Ю. |
2021-10-06 |
87 |
27262 |
Маркетингові комунікації в сфері туризму. Кваліфікаційна робота: 242 "Туризм" |
Плескачова Є.В. |
2021-10-06 |
78 |
27261 |
Стан та перспективи розвитку екстремального туризму в Україні. Кваліфікаційна робота: 242 "Туризм" |
Пархонюк Ю.Р. |
2021-10-06 |
81 |
27260 |
Організація дитячого туризму. Кваліфікаційна робота: 242 "Туризм" |
Мельник М.О. |
2021-10-06 |
70 |
27259 |
Зарубіжний досвід стимулювання розвитку туризму в Україні. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Левчук В.В. |
2021-10-06 |
83 |
27258 |
Діяльність туристського підприємства по розробці та просуванню турів. Кваліфікаційна робота 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Кучер Ж.Р. |
2021-10-06 |
74 |