The Repository of VTEI
2021
1
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE SUMMARY RANK
26835 Розробка рецептури і технології молочних напоїв для дитячого харчування Паламарчук Оксана Анатоліївна Дрп Запропоновано технологію виготовлення кефіру для дитячого харчування.... 0
26834 Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином Павлович Владислав Геннадійович Дрп Сири функціонального призначення користуються підвищеним попитом у населення. Аналіз біохімічного ск... 0
26833 Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету Михальчук Ліна Андріївна Дрп Розробили технологію виготовлення печінкового паштету з свинної печінки та порошків гарбуза та топін... 0
26832 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції Кримінський М. А. Дрп В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копчен... 0
26827 Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю Климчук В. М. Дрп Соки – найважливіший продукт харчування, оскільки разом зі свіжими фруктами і овочами вони забезпечу... 0
26826 Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України Кайданюк Вікторія Юріївна Дрп Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних... 0
26825 Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції Гаврилюк Ольга Анатоліївна Дрп Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та ... 0
26824 Розробка системи харчування на основі молочної дієти Вишневська Н. А. Дрп Розробка системи харчування на основі молочної дієти, теоретичне обґрунтування та практичне впровадж... 0
26823 Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини Валовина Руслана Михайлівна Дрп Аналіз хімічного складу йодовмісної сировини показав можливість використання морських водоростей (ла... 0
26822 Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру Буяновський В.А. Дрп Здобне печиво – традиційні національні солодощі, характерні для кухонь багатьох народів.... 0
26821 Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності Баюн Тетяна Миколаївна Дрп B poбoті продемонстровано доцільність розробки фруктових та овочевих соків з використанням продуктів... 0
26820 Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів Акопян А.Н. Дрп Десерти з використанням апіпродуктів користуються підвищеним попитом у населення... 1
26819 Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини Ямчук Юлія Юріївна Дрп В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з... 1
26818 Розробка сучасних технологій безлактозного морозива Нагорняк Д.М. Дрп В роботі представлена розробка технології виробництва безлактозного морозива. Розроблена рецептура г... 1
26817 Удосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості Лисак Наталія Іванівна Дрп В кваліфікаційній роботі розглянуто питання вдосконалення технології виробництва страв з сільськогос... 1
26816 Удосконалення технології приготування креветок, розробка рекомендацій щодо поліпшення якості страв на матеріалах ресторану «Амур». Липко Дмитро Юрійович Дрп Досліджено стан та перспективи розвитку ринку креветок, фізико-хімічний склад і технологічні властив... 1
26815 Удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації Кудла Ірина Олександрівна Дрп В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології виробництва м’ясних консервів ... 1
26814 Розробка інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру Мидловець І.В. Дрп В роботі проведено розробку інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру.... 1
26813 Розробка рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини Маліновська В. П. Дрп В роботі проведено розробку рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісно... 1
26812 Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів Креденсир Олександр Ігорович Дрп Кваліфікаційна робота складається зі змісту, вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку... 1