The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Collection: Публікації
статистика
1
2
3
ID
TITLE
AUTHOR (s)
YEAR
RANK
26730
Корпоративне управління в Україні: проблеми та перспективи розвитку
Лозовський О.М., Молодцова М.О.
2021-02-09
7
26728
Управління економічними ризиками на підприємстві
Лозовський О.М., Ковальова А.А.
2021-02-09
8
26642
Удосконалення фізичного стану студентів шляхом застосування інноваційних технологій фізичного виховання.
Сальникова С.В.
2021-02-04
5
26599
Сучасні виміри оцінки якості перекладу
Іваницька Н.Б.
2021-02-01
9
26573
Дослідження ринку product placement у ракурсі Україна - світ
Головчук Ю.О.
2021-02-01
7
26465
Зарубіжний досвід справляння податку на прибуток та контроль розрахунків
Даценко Г.В., Чолій Л.О.
2021-01-25
19
26410
Формування іншомовної компетентності перекладачів засобами інтерактивних методів навчання
Бондар Наталія Дмитрівна, Кролль О. І.
2021-01-21
9
26409
Компетентнісно-інтегративний підхід при іншомовній підготовці фахівців туристичної сфери
Бондар Наталія Дмитрівна, Прадівлянний Микола Григорійович
2021-01-21
9
26388
Використання інформаційних технологій в діяльності бібліотеки внз
Ліщинська Л.Б., Снігур Г.І.
2021-01-20
1
26272
Якість перекладу як перекладознавча категорія
Іваницька, НБ
2021-01-15
7
26246
Теорія літератури: робоча програма
Тимощук Н.М.
2021-01-15
10
26236
Виклики змістового наповнення освітніх програм підготовки філологів-германістів
Іваницька, НБ
2021-01-15
10
26231
Вплив сегментів ринку на етап впровадження туристичного продукту
Онищук Н.В.
2021-01-14
7
26230
Стратегії туристичних підприємств у межах туристичних центрів
Онищук Н.В.
2021-01-14
11
26227
Властивості системи маркетингу співпраці туристичних підприємств
Онищук Н.В.
2021-01-14
10
26193
Дослідження використання порошку ожини при виробництві бісквітних кондитерських виробів функціонального призначення
Іваніщева О.А.
2021-01-13
10
26177
Виробництво і споживання сиру: історія та сучасність
Іваніщева О.А.
2021-01-13
11
26166
Аналіз стандартів та схем сертифікації для виробників харчової продукції
Іваніщева О.А.
2021-01-13
12
26165
Італійська кухня в ресторанному бізнесі Вінниччини: сучасний стан та перспективи розвитку.
Іваніщева О.А.
2021-01-13
11
26159
Особливості позиціонування туристичного продукту з урахуванням сегментації ринку в системі управління підприємством
Кізюн А.Г.
2021-01-13
12
1
2
3